Sute de pachete cu ţigări de contrabandă găsite în imobilele percheziţionate de mascaţi!

Sute de pachete cu ţigări de contrabandă găsite în imobilele percheziţionate de mascaţi!
Poliţiştii botoşăneni au desfăşurat, în această dimineaţă, douăsprezece percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări.

Astăzi, 31 martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Botoşani – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în executare 12 mandate de percheziţie.

Activităţile s-au defăşurat simultan la imobile şi autovehicule din municipiul Botoşani, precum şi de pe raza comunelor Blândeşti şi Stăuceni, judeţul Botoşani şi au avut drept scop probarea activităţii infracţionale a şapte persoane bănuite de comiterea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Poliţiştii au identificat şi ridicat peste 600 de pachete de ţigarete, de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina pentru care suspecţii nu deţineau documente justificative şi despre care cunoşteau că provin din activităţi de contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

De asemenea, au fost identificate mijloace de probă, pe baza cărora s-a stabilit că în perioada noiembrie 2014 – martie 2015, persoanele bănuite ar fi deţinut şi comercializat, alte peste 900 de pachete de ţigarete de contrabandă.

Poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
407

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
130

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
357

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...