Atenţie cui daţi bani: "Afaceri" pe internet, pe seama unui lăcaş de cult din judeţul Botoşani!

Atenţie cui daţi bani: "Afaceri" pe internet, pe seama unui lăcaş de cult din judeţul Botoşani!
Tinerii, din municipiul Botoşani, au creat un cont pe o reţea de socializare, cont purtând numele unui lăcaş de cult, de care s-ar fi folosit ulterior, pentru a pretinde şi primi, cu titlu de donaţie, sume de bani de la diverse persoane.

Astăzi, poliţiştii din comuna Sulița au fost sesizați de către reprezentanţii unui lăcaş de cult din judeţul Botoşani, cu privire la faptul că, în perioada februarie – martie 2015, trei tineri s-au folosit de imaginea acestui obiectiv pentru a obţine în mod injust sume de bani de la mai multe persoane.

În fapt, s-a stabilit că, în anul 2014, doi tineri, în vârstă de 16 ani şi respectiv 18 ani, ambii din municipiul Botoşani, ar fi creat, pe o reţea de socializare, un cont purtând numele lăcaşului de cult, de care s-ar fi folosit ulterior, pentru a pretinde şi primi, cu titlu de donaţie, sume de bani de la diverse persoane.

Astfel, în perioada februarie – martie 2015, cei doi tineri au solicitat şi primit prin transfer interbancar, suma totală de 150 de euro, de la persoane aflate în străinătate.

De asemenea, la data de 12.03.2015, un alt tânăr, de 22 ani, din municipiul Botoşani, a încercat, în acelaşi mod, să obţină de la o persoană, suma de 200 euro.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunilor de înșelăciune şi tentativă de înşelăciune, urmând a se propune soluție procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
51

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
43

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
108

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...