Viorel Grigoraş, despre şefia PNL: "Propunerea majorităţii este Mihai Ţurcanu"

Viorel Grigoraş, despre şefia PNL: "Propunerea majorităţii este Mihai Ţurcanu"
Decizia presedintelui PNL Florin Țurcanu de a se retrage, în viitorul apropiat, de la conducerea partidului, a generat un interes legitim în spațiul public, motiv pentru care am decis să facem câteva precizări pentru a elimina diverse interpretări neadevărate care au ocupat atenția publică în ultima perioadă.
  1. Președintele Florin Țurcanu a decis să se retragă din prima linie a PNL și din spațiul public. Momentul în care Florin Țurcanu își va depune demisia in cadrul Biroului Politic National al Pnl va fi facut public. Propunerea susținută de toți parlamentari, de toti primarii și de majoritatea membrilor Delegației Permanente a PNL Botoșani va fi înaintată oficial conducerii naționale a Partidului Național Liberal. Propunerea majorității este Mihai Țurcanu, actual europarlamentar PNL.
  2. Orice altă propunere pentru preluarea mandatului de președinte al vechiului PNL este bine-venită și aduce un plus de valoare dezbaterii interne din PNL.
Organizația PNL Botoșani susține fără echivoc un transfer democratic de responsabilitate către noul președinte. Numirea noului lider al PNL Botoșani va fi făcută de Biroul Politic National al PNL, iar mandatul noului președinte va fi unul interimar, până la momentul alegerilor programate în anul 2017.

Suntem convinși că dezbaterea internă va întări organizația noastră. Rămânem însă convinși că aceasta trebuie să aibă loc în interiorul partidului. Este soluția corectă în astfel de momente de tranziție. Opiniile publice care au rolul de a deturna periculos, cu ajutorul diferitelor interpretări, sensul dezbaterii interne, nu sunt în măsură să aducă beneficii PNL și membrilor săi.
 
Purtător de cuvânt PNL
Senator Viorel Grigoraș

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
28

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
30

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
50

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...