Trei filme rulează, începând de astăzi, la Cinema Unirea! FOTO, VIDEO

Trei filme rulează, începând de astăzi, la Cinema Unirea! FOTO, VIDEO
De la ora 13.00, Cinema Unirea a programat pelicula "Marusia", regia Eva Pervolovici, cu Dinara Drukarova, George Babluani, Marie-Isabelle Stheynman.

Lucia, o mamă rusoaică de 35 ani, şi Marussia, fetiţa ei de şase ani, cutreieră pe străzile din Paris, cu valizele în mână. Caută în fiecare noapte un loc de dormit, în funcţie de întâlniri şi întâmplare.

În ciuda incertitudinii şi a privirilor dezaprobatoare ale compatrioţilor lor, mama şi fiica trăiesc momente de tandreţe. Sunt oare suficiente pentru a rezista? O poveste urbană frumoasă, văzută prin ochii unui copil, care ştie să vadă şi să găsească minuni în banal, dar şi să privească realitatea în faţă.

De la ora 15.00, cinefilii sunt invitaţi la "Tribul",  regia Miroslav Slaboshpitsky, cu Yana Novikova, Rosa Babiy, Grigoriy Fesenko, Alexander Dsiadevich.

Serghei, un adolescent surdo-mut, este trimis la un internat pentru tineri cu dizabilităţi. Aici, trebuie să îşi găsească locul în "trib" - o reţea a şcolii care are de a face cu infracţiuni şi prostituţie.

Luând parte la mai mute hafuri, reuseşte să fie avansat în cadrul organizaţiei, însă când o întâlneşte pe Ana, concubina conducătorului, acesta ajunge să încalce toate legile nescrise ale tribului.

Ultimul film al zilei este "Aferim", care va rula de la orele 17.00 şi 19.00. Regia Radu Jude, cu Teodor Corban, Mihai Comănoiu, Cuzin Toma.

Unul dintre cele mai de amploare proiecte cinematografice româneşti din ultimii ani, Aferim! este un un film istoric a cărui acţiune are loc în Ţara Românească în 1835. Zapciul Costandin, însoţit de fiul său, caută un rob fugar.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
124

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
90

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
82

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...