A jucat la FC Botosani si FCM Dorohoi, iar acum a semnat cu o echipa din Suedia! VIDEO

A jucat la FC Botosani si FCM Dorohoi, iar acum a semnat cu o echipa din Suedia! VIDEO
Un fotbalist care a evoluat in Liga a II-a, la FC Botosani, si in Liga a III-a, la FCM Dorohoi, a semnat un angajament valabil pe un sezon cu Härnösand FF, o echipă din campionatul de fotbal suedez.

Este vorba despre dejeanul Adrian Boroștean, fotbalist în vârstă de 26 de ani. Boroștean a făcut junioratul la FC Unirea Dej, echipă pentru care a jucat până la vârsta de 18 ani. În vara anului 2008, împreună cu Paul Papp, Boroștean a făcut pasul la FC Botoșani, echipă de liga a doua. Unirea a încasat atunci în jur de 30.000 de euro pentru transferul lui Boroștean.

(Borostean la FC Botosani)

După experiența de la FC Botoșani, atacantul din Dej a jucat pentru FCM Dorohoi, in Liga a III-a, dupa care a evoluat timp de 2 ani la Nettuno Calcio, echipă dintr-o ligă inferioară italiană.

Anul trecut s-a întors la Unirea Dej pentru o perioada scurtă perioadă de numai 3 luni de zile, iar acum tocmai a semnat un contract pe un an de zile cu Härnösand FF, formație din liga a treia suedeză care an de an e angrenată în lupta pentru play-off.

(Borostean la FCM Dorohoi)

Adrian Boroștean a evoluat deja în tricoul echipei Härnösand FF, în Cupa Suediei, unde a reușit să înscrie de două ori, urmând ca pe 14 aprilie să debuteze și în campionat.

"Sunt foarte fericit că am ajuns în Suedia, sper să mă acomodez cât mai repede și să îmi ajut echipa să își îndeplinească obiectivele propuse", a declarat pentru Dej24.ro, Adrian Boroștean.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
40

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
171

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
72

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...