Consilierul local Eugen Ţurcanu, în vizorul ANI!

Consilierul local Eugen Ţurcanu, în vizorul ANI!
Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a solicitat de la Primăria Municipiului Botoşani copii ale unor Hotărâri de Consiliu Local ce ţin de activitatea Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, din perioada în care direcţia a fost condusă de Eugen Ţurcanu, care este şi consilier municipal.

ANI a deschis un dosar vizând un posibil conflict de interese de ordin administrativ în ceea ce-l priveşte pe consilierul Eugen Ţurcanu.

“Cei de la ANI ne-au solicitat, în urmă cu o săptămână, toate hotărârile ce ţin de DSPSA, din acest mandat. Le vom pune la dispoziţie toate documentele solicitate", a spus Ioan Apostu, secretarul municipiului.

Eugen Ţurcanu nu se mai află la conducerea Direcţiei Servicii, Publice, Sport şi Agrement din luna ianuarie, anul acesta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
96

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
76

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
46

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...