Un fotbalist din Liga a IV-a a fost condamnat la inchisoare cu executare, pentru proxenetism!

Un fotbalist din Liga a IV-a a fost condamnat la inchisoare cu executare, pentru proxenetism!
Un jucator din Liga a IV-a, legitimat la Şoimii Băluşeni, a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Botoşani la doi ani de închisoare cu executare, sentinţa nefiind definitivă şi a fost contestată la Curtea de Apel Suceava.

Fotbalistul, Costel P., este acuzat ca în 2012, a profitat de faptul că soţia era plecată în Italia, şi a cunoscut o tânără de 20 ani, din municipiul Botoşani, care a acceptat să întreţină raporturi sexuale cu diverşi cunoscuţi din anturajul acestuia.

Primele raporturi sexuale s-ar fi întâmplat în august 2012, când botoşăneanca a venit la Băluşeni şi a rămas peste noapte acasă la Costel P. Clienţii au fost din rândul amicilor bărbatului, iar plata se făcea cu bani sau în natură, adică ţigări sau băuturi alcoolice.

Tânăra a revenit în Băluşeni de mai multe ori, partidele de sex consumându-se în locuinţa fotbalistului. Identificată de poliţişti, tânăra a fost audiată şi a recunoscut totul, numai că ea a scăpat de acuzaţii întrucât în februarie 2014, odată cu modificarea Codului penal, prostituţia a fost dezincriminată ca infracţiune.

Trimis în judecată pentru proxenetism, Costel P. a fost găsit vinovat şi condamnat de magistraţi, urmand ca magistratii de la Curtea de Apel Suceava sa dea verdictul final.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
12

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
35

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
25

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...