Soferii de ambulanta, speriati dupa moartea colegului lor: "O sa oprim in intersectii, sa nu vina altul sa ne omoare"

Soferii de ambulanta, speriati dupa moartea colegului lor: "O sa oprim in intersectii, sa nu vina altul sa ne omoare"
Moartea crunta de care a avut parte ambulantierul botosanean Constantin Branzila i-a speriat pe soferii de ambulanta, care spun ca desi au prioritate in intersectii atunci cand sunt in misiune, unii soferi par sa ii ignore.

Ambulantierii spun ca mereu cand ajung la cazuri lumea face scandal pentru ca ajung tarziu, insa doar ei stiu prin ce trec pana cand ajung la locul solicitarii.

Ovidiu Caia este sofer pe ambulanta din anul 2007 si a fost initiat in aceasta meserie chiar de Nea Costica, cel care avea o vechime de 36 de ani.

La fiecare misiune la care pleaca, Ovidiu se gandeste ca victima ii poate fi ruda si incearca sa ajunga in cel mai scurt timp posibil. Tragicul accident de joi seara l-a pus insa pe ganduri.

"El m-a initiat in meseria de ambulantier. Am ramas socat cand am aflat ca a murit in accident. Dumnezeu sa il ierte. Era un coleg foarte bun. Cand o sa avem cazuri grave, chiar daca avem prioritate, o sa oprim si noi in intersectii, sa nu vina altul sa ne omoare. Cand ajungem la cazuri, lumea face scandal ca ajungem tarziu... Din cauza asta ajungem tarziu. Meseria de ambulantier este o meserie grea. Colegul nostru a venit la serviciu si a zis ca se intoarce si nu a mai venit. Este o tragedie", a declarat Ovidiu Caia.

In timpul miilor de misiuni, ambulantierii intalnesc in trafic tot felul de cazuri. Sunt soferi care nu trag pe dreapta, sunt soferi care ii injura atunci cand ii atentioneaza ca trebuie sa opreasca. Altii nu le acorda prioritate din cauza neatentiei, iar ambulantierii trebuie sa aiba grija de viata lor, dar si de a celor pe care ii transporta la spital.


 

 

Spune-ne opinia ta