Concert extraordinar susţinut de Loredana, la Botoşani! Printre spectatori, şi tatăl artistei-FOTO

Concert extraordinar susţinut de Loredana, la Botoşani! Printre spectatori, şi tatăl artistei-FOTO
Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Loredana, a revenit, marţi seară, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Botoşani, adunând şi de această dată sute de botoşăneni care o îndrăgesc pe cea care reuşeşte de fiecare dată să se reinventeze şi să impresioneze prin show-urile pe care le face.

Alături de orchestra Agurida, de dansatori şi de trei dintre foştii concurenţi de la Vocea României, emisiune la care este jurată, Maria Hojda, Ilinca Băcilă şi Dana Butaru, care au fost backing vocals, Loredana a electrizat publicul botoşănean cu care a interacţionat pe toată perioada concertului.

După  “Dragoste" şi “Magic", în 2015 a venit “Reveria", Loredana pornind pentru al treilea an consecutiv într-un mega-turneu naţional.

Cum deja ne-a obişnuit, la concertul de la Botoşani intrarea în scenă a Loredanei a fost una aparte, artista coborând într-un leagăn, cu ajutorul unei cordeline. Prima melodie pe care a interpretat-o a fost hit-ul "Risipitor", după care a bucurat publicul cu melodii precum "Zig-Zaga", "Aroma Aroma", "Tzuki" sau "Apa", care au fost fredonate la unison de cei prezenţi în sală.

Pe tot parcursul swow-ului, Loredana a schimbat mai multe ţinute, care alături de recuzită, efectele speciale şi coregrafii fac ca spectacolele artistei să fie unice.

După fiecare interpretare, Loredana a fost îndelung aplaudată, printre cei prezenţi în sală numărându-se şi şefi de instituţii şi oameni de afaceri. La concertul de la Botoşani a fost prezent şi un spectator foarte iubit de cântăreaţă, fiind vorba chiar de tatăl ei, Vasile Groza, care a venit de la Oneşti pentru a-şi vedea fiica.


La finalul concertului care a durat aproape două ore, cu ochii aproape în lacrimi Loredana a spus că se simte foarte bine de fiecare dată când vine la Botoşani, fiind copleşită de fanii care au vrut să aibă o amintire cu ea. Artista şi-a încheiat show-ul de la Botoşani interpretând şlagărele “Bună seara, iubite" şi O fată singură în noapte".

Următorul concert al Loredanei este pe 5 martie, la Bacău.
























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
38

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
50

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
44

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...