Student la Litere, expert în termopane, numit de Ponta vicepreşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului!

 Student la Litere, expert în termopane, numit de Ponta vicepreşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului!
Un tânăr de 30 de ani, student la Litere, fost secretar de stat la Turism şi şef de IMM-uri cu afaceri proprii falimentare a fost numit vineri, printr-o decizie semnată de premierul Victor Ponta şi publicată în Monitorul Oficial, vicepreşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), fosta AVAS.

Giurgiuveanul George Constantin Brezoi este membru PC şi lucrează în guvern încă din 2008, când a absolvit Facultatea de Marketing din cadrul Universităţii "Spiru Haret" din Bucureşti, după doi ani de cursuri.

Potrivit CV-ului său, Brezoi este în prezent student la Facultatea de Litere şi Ştiinţe, domeniul Ştiinţele Educaţiei, specializarea Pedagogie, la Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, instituţie la care soţia sa este profesor, scrie Replica de Constanța.
Până să ajungă la conducerea AAAS, Brezoi (foto dreapta) a fost administratorul unui chioşc alimentar în Giurgiul natal, în perioada 2005- 2006, firma condusă de acesta, Clever SRL, fiind radiată în 2010 după ce nu a depus niciodată vreun bilanţ fiscal. În perioada 2007- 2008 este director în fabrica de termopane a Montplast SRL Ploieşti, firmă deţinută de actualul lider UNPR Prahova, Daniel Niculae, iar între 2008 şi 2014 conduce destinele propriei firme, Bri Solutions SRL Vălenii de Munte, specializată în construcţii, pe care o lichidează, de asemenea, în aprilie 2014, din lipsă de activitate.

În 2008, actualul student la Litere vicepreşedinte AAAS ajunge consilier în cadrul Oficiului Teritorial pentru IMM-uri şi Cooperaţie Ploieşti, a cărei conducere o preia din 2010, pentru ca în perioada martie 2014- ianuarie 2015 să fie secretar de stat la Turism, mai spune Replica de Constanța, conform flux24.ro.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
101

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
58

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
57

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...