Incredibil: A vrut să fugă de poliţişti, dar s-a prăbuşit la pământ!

Incredibil: A vrut să fugă de poliţişti, dar s-a prăbuşit la pământ!
Situaţie incredibilă, în prima zi de martie, la Botoşani! Un şofer, care a fost oprit în trafic de poliţişti, a coborât de la volan, cu intenţia de a o lua la sănătoasa! După numai câteva minute, s-a prăbuşit pe asfalt!

Pe 1 martie, în jurul orei 20.45, a fost depistată în trafic, pe raza localităţii Sarafinești, comuna Corni, o autoutilitară, poliţiştii observând că vehiculul avea o deplasare sinuoasă, pe mijlocul părții carosabile.

După oprirea vehiculului, conducătorul auto a coborât de la volan și a fugit, însă după aproximativ 40 de metri, a căzut pe carosabil. Întrucât nu răspundea la stimuli şi emana halenă alcoolică, poliţiştii au solicitat intervenţia ambulanţei, pentru a fi transportat la Spitalul Județean Botoșani. Bărbatul, în momentul în care a coborât din maşină, avea în mână o sticlă cu vin.

Identitatea conducătorului auto a fost stabilită în persoana lui L. C., de 34 ani, din municipul Botoșani.

Ulterior, aflându-se la Spitalul Județean Botoșani, acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
38

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
246

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
180

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...