Cezara si Serban au fost alesi cei mai frumosi liceeni de la Colegiul National "A.T. Laurian" - GALERIE FOTO

Cezara si Serban au fost alesi cei mai frumosi liceeni de la Colegiul National "A.T. Laurian" - GALERIE FOTO
Sambata seara a venit randul elevilor de la Colegiul National "A.T. Laurian" sa urce pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor Botosani, pentru a participa la concursul MISS si MISTER Preuniversitaria 2015.

Dupa un spectacol ce a durat mai bine de trei ore, juriul format din profesori, elevi, dar si fosti elevi ai liceului, au ales ca tilul de MISS Preuniversitaria 2015 sa fie obtinut de Eliza-Cezara Noroc, in timp ce MISTER Preuniversitaria 2015 a fost castigat de Serban Noroc.

Pe pozitia a doua s-au clasat liceenii Sorina Matei si Bogdan Budulica, iar pe pozitia a treia au fost Andrei Cazaciuc si Anamaria Horodinca.

In sala s-a aflat si un grup de femei de etnie roma, care au incurajat-o extrem de vocal pe concurenta cu numarul 7, Cesania Manuela Feraru. Cesania a obtinut premiul de MISS Popularitate.










































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
395

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
194

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
143

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...