A trecut campania electorală: Marirea alocatiei pentru copii de la 42 la 200 lei a fost RESPINSA de senatorii PSD. Guvernul acorda mai multi bani detinutilor si maidanezilor!

A trecut campania electorală: Marirea alocatiei pentru copii de la 42 la 200 lei a fost RESPINSA de senatorii PSD. Guvernul acorda mai multi bani detinutilor si maidanezilor!
Senatorii au respins propunerea legislativă a PNL care ar fi modificat Legea privind alocaţia de stat pentru copii în sensul majorării cuantumului acesteia la 200 de lei, începând cu data de 1 ianuarie 2015.

Legea are un caracter organic şi a fost respinsă de Senat, în calitate de primă Cameră sesizată, cu 45 de voturi pentru şi 59 de voturi împotrivă, informează Agerpres.

Propunerea de lege viza modificarea art. 3, alin. 1 din Legea nr. 61/1993, astfel: "cuantumul alocaţiei de stat pentru copii se stabileşte la valoarea de 200 lei, începând cu 1 ianuarie 2015".

În prezent, cuantumul alocaţiei de stat pentru copii se stabileşte în raport cu indicatorul social de referinţă (ISR) anunta evz.ro.

In timp ce initiatorii isi sustin proiectul, spunand ca statul cheltuieste mai mult cu maidanezii decat cu copiii, Guvernul raspunde ca n-are bani pentru alocatii. Deputatii vor avea insa ultimul cuvant.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
297

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
341

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
469

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...