ACCIDENT GRAV: Masina de lux facuta praf in centrul orasului! Trei tineri au ajuns la spital! FOTO, VIDEO

ACCIDENT GRAV: Masina de lux facuta praf in centrul orasului! Trei tineri au ajuns la spital! FOTO, VIDEO
Un grav accident de circulatie, soldat cu trei victime, doi baieti si o fata, a avut loc in noaptea de marti spre miercuri, in centrul municipiului Botosani. Un autoturism a fost facut praf din cauza vitezei excesive.

Trei tineri cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani se aflau intr-un BMW Seria 7 si se deplasau pe Calea Nationala, in jurul orei 3:30, dinspre Biserica "Sf. Ilie" spre Piata Centrala, iar in curba la dreapta din fata Mall-ului, soferul autoturismului, Angelo Timofte, in varsta de 24 de ani, a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se puternic intr-un stalp aflat pe scuarul dintre cele doua sensuri de mers.

Impactul a fost atat de puternic, incat pasagerul din dreapta-fata, Florin Timofte, in varsta de 22 de ani, a ramas incarcerat, fiind scos din autoturism de pompierii de la descarcerare si preluat de ambulanta de Terapie Intensiva Mobila.

Pe bancheta din spate se afla o tanara in varsta de 18 ani, Lorena Țugui, concurenta la multe concursuri de MISS desfasurate la Botosani, ea fiind preluata de echipajul de ambulanta cu medic sosit la fata locului.

"La locul solicitarii am gasit trei victime, dintre care una incarcerata. Persoana de sex feminin prezenta un traumatism cranio-facial, cu plaga scalpata", a declarat medicul Liliana Mateciuc, din cadrul SJA Botosani.

Tot la spital a fost transportat si soferul autoturismului, el fiind intr-o stare de sanatate mai buna. 

La fata locului au ajuns si politistii rutieri si criminalisti, insa soferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Acestia au mers la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde tanarul aflat la volanul masinii a refuzat sa dea probe de sange. Potrivit martorilor, soferul emana halena alcoolica.

In cauza se efectueaza cercetari, fiind intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si refuzul de recoltare a probelor biologice, cauza probabila a accidentului fiind neadaptarea vitezei la conditiile de drum.
 
























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
182

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
168

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
118

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...