ANUNT BOMBA facut de conducerea FC Botosani! Vezi cat vor costa biletele in retur!

ANUNT BOMBA facut de conducerea FC Botosani! Vezi cat vor costa biletele in retur!
Conducerea clubului FC Botosani a luat o decizie radicala inaintea returului sezonului 2014-2015. Biletele de la meciurile disputate de FC Botosani pe teren propriu se vor ieftini considerabil.

Mai exact, un bilet la toate partidele, indiferent de adversar sau de locul pe stadion, va costa 10 lei. Abonatii existenti vor beneficia de reduceri de 50 % in sezonul viitor.

"Vom face biletele de 10 lei la toate meciurile, atat la tribuna, cat si la peluza. Persoanele care vor sa-si faca abonament pentru acest retur, vor plati 50 de lei, deci pot vedea meciurile si cu 7 lei. Suporterii care s-au abonat la inceputul sezonului, vor primi o reducere importanta in sezonul 2015-2016, cu conditia sa pastreze abonamentul si sa se prezinte cu el la stadion.", a declarat Valeriu Iftime pentru Stiri.Botosani.ro.

Primul meci al celor de la FC Botosani pe teren propriu va avea loc pe 27 februarie, atunci cand vor primi vizita celor de la Petrolul.

"A fost o dorinta a suporterilor ca preturile biletelor sa fie reduse si asta am facut. Avem nevoie de ei intr-un numar mare pe stadion, mai ales ca putem avea aceasta sansa de a juca in Europa League", a incheiat Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta