Femeie găsită pe străzi de Poliţie! Sunaţi la 112 dacă o recunoaşteţi!

Femeie găsită pe străzi de Poliţie! Sunaţi la 112 dacă o recunoaşteţi!
Poliţiştii botoşăneni solicită ajutorul cetăţenilor pentru identificarea unei femei pe care au depistat-o astăzi, în jurul orei 11.50, pe strada Gării din municipiul Botoşani.

Femeia suferă de deficienţe care fac imposibilă oferirea unor relaţii privind identitatea sa, astfel încât să poată fi sprijinită cu privire la reintegrarea în familie sau conducerea la domiciliu.

Semnalmente: înălţime - 1,50 – 1,60 m; greutate - cca 70 kg; constituţie normală; ochi albaştri. Poartă ochelari de vedere.

Îmbrăcăminte : batic în culorile verde/crem, cu motiv geometric, bluză vişinie, încheiată cu nasturi la partea din faţă; pantalon lung, din stofă de culoare neagră; ghete şi poşetă negre; cojoc negru.
 
Dacă recunoaşteţi această femeie sau cunoaşteţi date despre ea, anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau sunaţi la 112, sau la 0231.507.012 – Poliţia municipiului Botoşani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
205

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
181

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
107

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...