Fostul consilier judetean Violeta Teslaru, condus pe ultimul drum! FOTO

Fostul consilier judetean Violeta Teslaru, condus pe ultimul drum! FOTO
Fostul consilier judeţean Violeta Teslaru, care a încetat din viaţă la vârsta de doar 47 de ani, răpusă de o boală cruntă, a fost condusă, duminica, pe ultimul drum de rude si apropiati.

Violeta Teslaru a fost consilier judeţean în mandatul 2008-2012, din partea PSD. La vremea respectiva, aceasta era angajata a firmei Elsaco.

Duminica, in jurul amiezii, prietenii apropiati, vecinii si rudele au condus-o pe ultimul drum.

Trupul neinsufletit a fost depus la Biserica "Sfantul Ioan Botezatorul" din municipiul Botosani, acolo unde cei care au cunoscut-o si-au putut lua ramas bun.

Dupa slujba de inmormantare, cortegiul funerar s-a indreptat catre Cimitirul Eternitatea, unde Violeta Teslaru isi va dormi somnul de veci.

Inmormantarea a fost una discreta, putini membri ai PSD fiind prezenti.

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
42

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
62

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
356

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...