Vechiul PNL deţine la Botoşani majoritatea în Comitetul Executiv Judeţean

Vechiul PNL deţine la Botoşani majoritatea în Comitetul Executiv Judeţean
Consiliul Naţional al PNL a aprobat, sâmbătă, hotărârile prin care sunt înfiinţate Comitetele Executive Judeţene şi ponderea membrilor acestora din vechiului PNL şi fostului PDL, cele mai multe majorităţi aparţinând celor din vechiul PNL.

Vechiul PNL are majoritate în 26 de comitete executive judeţene, în timp ce fostul PDL deţine majoritatea în alte 23 de comitete executive judeţene.

La Botoşani majoritatea este deţinută de vechiul PNL. Mai exact, la nivelul judeţului nostru vechiul PNL va avea 18 funcţii în Comitetul Executiv Judeţean, în timp ce vechiul PDL va avea 10 funcţii.

Din Comitetele Executive Judeţene fac parte ca membri de drept parlamentarii la nivelul judeţelor.

Până în 28 februarie, pe lângă parlamentari, membrii CJEX vor fi desemnaţi de fiecare partid care a fuzionat, din cadrul Biroului Politic Judeţean, respectiv Biroului Permanent Judeţean, la propunerea preşedintelui organizaţiei judeţene şi supuşi aprobării în Biroul Politic Judeţean al fostului PNL şi în Colegiul Director judeţean al fostului PDL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
490

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
66

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
85

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...