Bătaie într-un bar din municipiul Botoşani! Unul dintre agresori este minor!

Bătaie într-un bar din municipiul Botoşani! Unul dintre agresori este minor!
Doi tineri, care au provocat scandal în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un bar de pe strada Primăverii din municipiul Botoșani, au fost conduși la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului în urma unui apel 112, primit la ora 01.15 de la barmanul de serviciu.

Cei doi tineri, unul de 17, şi celălalt de 25 de ani, s-au îmbătat şi au început să facă scandal, năpustindu-se asupra unui bărbat de 35 de ani, după ce între cei trei a existat un schimb de replici dure.

În urma loviturilor primite, bărbatul de 35 de ani a fost transportat de o ambulanță la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Mavromati, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Agresorilor le-au fost întocmite acte de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, faptă pedepsită de lege cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

De asemenea, cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă pentru scandalul provocat în bar.

Deoarece unul dintre ei era minor, jandarmii au luat legătura cu familia sa, fiindu-le aduse la cunoștință cele întâmplate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
112

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
67

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
71

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...