Accident MORTAL la Stânca! Trei persoane încarcerate, printre victime, un şef de la Poliţia de Frontieră! GALERIE FOTO, VIDEO

Accident MORTAL la Stânca! Trei persoane încarcerate, printre victime, un şef de la Poliţia de Frontieră! GALERIE FOTO, VIDEO
Un mort şi trei răniţi grav! Este bilanţul unui cumplit accident ce s-a produs, vineri seara, la ieşirea din localitatea Stânca, din oraşul Ştefăneşti. Una dintre persoanele rănite este un comisar şef angajat la Sectorul Poliţiei de Frontieră Stânca-Costeşti.

Comisarul şef Constantin Brişcariu, de 52 de ani, din cadrul Poliţiei de Frontieră, se întorcea de la serviciu, deplasându-se pe ruta Stânca-Ştefăneşti, la volanul unui autoturism marca Skoda Octavia, proprietate personală.

La ieşirea din localitatea Stânca, potrivit poliţiştilor, acesta a fost izbit în plin de un autoturism VW Polo, care de deplasa din sens opus, şi care a pătruns pe contrasens, în cea de-a doua maşină fiind mai mulţi tineri de etnie romă.

În urma impactului extrem de violent, poliţistul de frontieră, care era singur în maşină, dar şi trei persoane din VW Polo, au rămaşi încarceraţi. Un al patrulea bărbat, pasager în Polo, a reuşit să iasă singur din maşină.

Echipaje de pompieri, ambulanţă, SMURD şi poliţie au ajuns la locul accidentului. Victimele rămase captive între fiarele maşinilor au fost scoase de pompierii de la descarcerare.

La faţa locului au ajuns şi mai multe rude ale tinerilor de etnie romă, care au început să adreseze injurii, fiind nevoie de intervenţia oamenilor legii pentru calmarea spiritelor.

Cei patru răniţi au fost preluaţi de echipajele de salvare şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe. În drum spre spital una dintre victime, un tânăr de 19 ani, pasager în VW Polo, a intrat în stop cardio-respirator, fiind resuscitat, dar fără rezultat.

În stare gravă au ajuns şi angajatul Poliţiei de Frontieră care a suferit fracturi deschise la picioare, dar şi un tânăr din Polo, care a suferit un traumatism abdominal, cu hemoragie internă. Cel din urmă a fost băgat direct în sala de operaţie.

“Au fost preluate de la locul accidentului patru victime de către echipajele de prim-ajutor şi echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Una dintre victime a decedat, leziunile fiind incompatibile cu viaţa. Celelalte victime prezentau fracturi închise şi deschise la nivelul membrelor inferioare, traumatisme cranio-cerebrale, comoţii cerebrale. Urmează să fie investigate şi evaluate de către cei de la Spitalul Judeţean", a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoşani.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident.

















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
3

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
125

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
104

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...