Urmărire pe străzile din Botoşani după un tânăr fără permis, suspectat că a consumat droguri! FOTO

Urmărire pe străzile din Botoşani după un tânăr fără permis, suspectat că a consumat droguri! FOTO
19 ani, fără permis, cu droguri şi ţigări de contrabandă în maşină! Un tânăr aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie a pus pe jar, vineri la amiază, poliţiştii după ce nu a oprit la semnalele acestora.
 
Autoturismul, care era avariat în partea dreaptă, a fost observat, în zona unui peco de la Gară, de un poliţist aflat în timpul liber.

Comportamentul şoferului şi al unui alt bărbat care îl însoţea i s-a părut suspect angajatului IPJ, cei doi bărbaţi clătinându-se.

Poliţiştul şi-a anunţat colegii, un echipaj de poliţie pornind pe urmele maşinii. Când a fost depistat în trafic şi i s-a făcut şoferului semn să oprească, şoferul a apăsat şi mai tare pedala de acceleraţie, poliţiştii rutieri pornind în urmărirea acestuia.

Oamenii legii au reuşit să blocheze autoturismul, un Renault, pe Bulevardul Mihai Eminescu, în apropierea sediului Inspectoratului de Poliţie Judeţean.



Conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, a fost condus la Medicina Legală pentru recoltarea probelor biologice de sânge, existând suspiciunea că acesta ar fi condus după ce s-ar fi drogat.

La testarea cu aparatul etilotest rezultatul a ieşit negativ.

De asemenea, oamenii legii au constatat că avea suspendat dreptul de a conduce. Autoturismul a fost percheziţionat de polţişti, fiind găsite mai multe joint-uri care au fost ridicate pentru expertiză. În maşină au fost găsite şi mai multe pachete cu ţigări de contrabandă. În plus, şoferul nu avea niciun act pentru maşina pe care o conducea. El s-a ales acum cu dosar penal pentru mai multe infracţiuni.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
705

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
236

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
188

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...