SCANDAL la sedinta dintre primari si conducerea Consiliului Judetean! Un primar isi da DEMISIA: “Este o mascarada! Este jenant” – VIDEO

SCANDAL la sedinta dintre primari si conducerea Consiliului Judetean! Un primar isi da DEMISIA: “Este o mascarada! Este jenant” – VIDEO
Primarii din judet au participat, miercuri, la o sedinta organizata de Consiliul Judeţean, în vederea stabilirii unei liste cu obiectivele ce pot fi finanţate din fondurile primite de la Ministerul Dezvoltării.

Discutiile s-au incins atunci cand primarul comunei Varfu Campului, Aurel Ungureanu, care este si presedintele Asociatiei Comunelor din judetului Botosani, si-a anuntat demisia din functia pe care o detine, cea de sef al primarilor. Acesta s-a declarat nemultumit de faptul ca proiectele sale nu au fost aprobate, desi au fost depuse la timp sau chiar inaintea altor comune.

“Initial, prin decembrie, m-am mai suparat, am mai ridicat vocea la unii colegi, chiar senatori. S-au suparat si ei pe mine, dar m-am bucurat ca au intrat niste bani in judet, chiar daca au intrat in comunele vecine. In 2009 am fost director de campanie la Crin Antonescu, niciun proiect nu s-a aprobat si Ungureanu a ramas fara niciun proiect. Am zis sa raman credincios partidului, dar din nou, niciun proiect aprobat. Poate ma aleg colegii. Bucurie mare ca am fost ales presedinte al primarilor, dar imi este jena sa intru in comuna, cand toate comunele vecine au cate un proiect , iar eu niciunul. De cate ori vin: stai ca proiectul asta al dumitale este cu cantec. La CNI sunt in fata unor comune vecine, la comunele vecine s-au pornit proiectele, la mine inca se mai studiaza. Este JENANT! Drept pentru care, in semn de protest, sa fiti de acord sa-mi dau demisia din functia de presedinte al primarilor, pentru ca palaria este prea mare. Daca este nevoie imi dau demisia si din functia de primar, pentru ca daca tot nu am facut nimic si toti se uita urat la mine. Omul de la tara altfel interpreteaza, nu stie de aranjamentele de sus. Sper sa lamuresc aceste lucruri la intalnirea de la Bucuresti si sa termin cu mascarada asta, care se cheama Asociatia Comunelor. Pentru mine este o MASCARADA!", a spus primarul comunei Varfu Campului, Aurel Ungureanu.

Imediat dupa ce a terminat de vorbit, toti primarii din sala au inceput sa aplaude, in timp ce altii i-au atras atentia ca, decat sa-i reprezinte la Bucuresti cu o asemenea atitudine, mai bine sa nu o mai faca.

Vezi VIDEO mai jos!

 

Spune-ne opinia ta