Veşti bune pentru angajaţii Spitalului Judeţean Mavromati!

Veşti bune pentru angajaţii Spitalului Judeţean Mavromati!
Angajaţii Spitalului Judeţean Mavromati vor primi, de luna aceasta, o parte din drepturile salariale care li se cuvin, şi a căror plată nu a fost posibilă până acum, din cauza problemelor financiare cu care s-a confruntat unitatea spitalicească.

Astfel, Consiliul Judeţean a alocat bani pentru acordarea tichetelor de masă, pentru şase luni, dar şi pentru promovarea asistenţilor care au luat concursul pentru gradul principal.

“Având în vedere că s-a alocat, la început de an, de la Consiliul Județean, către unitatea spitalicească, o  sumă de 1,8 milioane de lei pentru acoperirea unor necesități,  de comun acord,  s-a stabilit repartizarea, lunar, a sumei de 300.000 lei pentru promovarea în grad a asistenților medicali și pentru plata tichetelor de masă începând cu luna ianuarie 2015 pentru următoarele șase luni de zile", a precizat Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Cât priveşte tichetele restante pe anul trecut, sindicaliştii susţin că există un proces pe rol şi se aşteaptă o decizie a instanţei.

 

Spune-ne opinia ta