Pădurari agresaţi de doi botoşăneni prinşi la furat!

Pădurari agresaţi de doi botoşăneni prinşi la furat!
Au tăiat arbori dintr-o pădure aflată în proprietate privată, iar atunci când au fost surprinşi de către lucrătorii silvici nu au ezitat să sară la bătaie! Cei doi botoşăneni au ajuns în arestul IPJ Botoşani, fiind acuzaţi de tăiere ilegală de material lemnos, furt de arbori și lovire sau alte violențe.

Poliţiştii Secţiei Rurale 1 Botoşani au dispus, ieri, reţinerea pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de M. C., de 33 de ani, M. P., de 20 de ani și C. M., de 30 de ani, toți din comuna Corni, județul Botoșani, în sarcina cărora s-a reţinut comiterea infracţiunilor de tăiere ilegală de material lemnos, furt de arbori și lovire sau alte violențe.

În fapt, cei trei sunt bănuiţi că în noaptea de 26 spre 27 ianuarie 2015 s-au deplasat într-o zonă de pădure aflată în proprietate privată, de pe raza comunei Corni, unde au tăiat şi sustras mai mulţi arbori.

Ulterior aceştia au fost surprinşi de doi lucrători ai Ocolului Silvic "Mihai Eminescu", județul Botoșani, împrejurare în care au devenit violenţi şi i-au agresat pe cei doi lucrători silvici.

Tot ieri, poliţiştii au efectuat percheziţii la locuințele tinerilor, unde a fost identificat materialul lemnos sustras, cât și alte mijloace de probă.

Prejudiciul cauzat în urma tăierii de arbori depăşeşte 2.000 lei.

Pe numele celor trei suspecţi urmează să fie formulată propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
48

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
68

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
361

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...