Femeie prădată în Spitalul Judeţean!

Femeie prădată în Spitalul Judeţean!
O femeie în vârstă de 63 de ani, din localitatea Mândreşti, a rămas fără bani şi mai multe bunuri personale, după ce geanta pe care o avea asupra sa i-a fost furată în incinta Ambulatoriului de specialitate, de la Spitalul Judeţean Mavromati.

Femeia a venit, marţi, la spital pentru un consult la cabinetul de endocrinologie, iar în momentul în care i-a venit rândul pentru analize şi-a lăsat haina şi geanta pe hol, pe scaunul din faţa cabinetului.

După câteva minute petrecute în cabinet femeia a ieşit şi a constatat că cineva i-a umblat printre lucruri, iar geanta nu mai este. În poşetă botoşăneanca avea în jur de 80 de lei, ochelarii şi telefonul mobil.

După ce a sesizat poliţiştii, geanta femeii a fost găsită în spatele spitalului, dar din ea lipeau banii şi telefonul mobil.

"Pe lângă mine şi alte trei doamne care aşteptau la analize se mai învârtea un bărbat, iar asistentele de la laborator mi-au spus că nu au avut niciun pacient. Cred că domnul respectiv m-a lăsat fără bani", a spus Catinca Ilie.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi îl caută acum pe hoţ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
6

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
40

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
214

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...