Modificări la fişele de evaluare privind mobilitatea personalului didactic! Vezi noile punctaje!

Modificări la fişele de evaluare privind mobilitatea personalului didactic! Vezi noile punctaje!
Fişele de evaluare a activităţii profesionale, didactice şi ştiinţifice a candidaţilor participanţi la etapele mobilităţii personalului didactic în anul şcolar 2015-2016 au suferit o serie de modificări, în sensul în care la unele puncte din aceste fişe modalitatea de punctare este diferită faţă de anii anteriori.

Spre exemplu, un profesor care participă la diferite activităţii în Consiliul de Administraţie al şcolii va fi punctat cu 0,3 puncte pe an, sau  cei care au referate la comisiile metodice au 0,1 puncte pe referat. Până acum pentru astfel de activităţii era un punctaj general, nu defalcat pe fiecare activitate în parte. În baza acestor fişe de evaluare se face o ierarhizare a candidaţilor.

“Au fost detaliat câteva puncte, ceva mai multe ca în anii precedenţi. Cu cât un candidat are mai multă activitate cu atât punctajul este mai mare. Existau mai multe puncte la care punctajul era general, indiferent din câte comisii făceau parte. Acum este mai corect faţă de cei care au muncit mai mult", a precizat Iuliana Nacu, preşedintele Sindicatului Învăţământului Preuniversitar Botoşani.

Vezi AICI punctajele din fişa de evaluare!

 

Spune-ne opinia ta