Lider PNL Botoşani: Domnul Gireadă îşi va duce mandatul la îndeplinire

Lider PNL Botoşani: Domnul Gireadă îşi va duce mandatul la îndeplinire
Deputatul Verginel Gireadă se bucură de tot sprijinul co-preşedintelui PNL, Florin Ţurcanu.

Liderul liberal a declarat că a fost cel care l-a susţinut pe Gireadă atunci când a candidat pentru un mandat de parlamentar, şi spune îl va susţine şi în continuare, dacă va fi nevoie.

Declaraţia co-preşedintelui PNL vine după ce reprezentanţi de la nivel central ai partidului au afirmat că Statutul partidului se va aplica invariabil, pentru toţi membrii, în cazul celor cu dosare de corupţie, făcându-se referire şi la deputatul botoşănean care are o condamnare definitivă de doi ani de închisoare cu suspendare.

“Domnul Gireadă este colegul meu. Când eu l-am propus candidat era condamnat cu suspendare şi am cunoscut acest lucru. Gireadă a dus greul în PNL pentru că aduce voturi cum nu aduc alţii din alte localităţi mult mai mari. Domnul Gireadă a fost preşedintele Ligii Aleşilor Locali opt ani de zile. Nu l-am adus eu pe Gireadă de acasă, de la mine de după sobă, şi l-am pus la PNL. L-am găsit în PNL. Gireadă a ajuns deputat cu susţinerea şi semnătura Bucureştiului şi a colegilor din partid şi îşi va duce mandatul la îndeplinire şi dacă eu voi avea ocazia să mai iau o decizie îl mai susţin o dată. Din casă afară nu îl scoate şi viaţa nu i-o ia nimeni", a spus Florin Ţurcanu.

 

Spune-ne opinia ta