Florin Ţurcanu, supărat foc pe unii democrat-liberali! "Doar mort pot scăpa de mine!"

Florin Ţurcanu, supărat foc pe unii democrat-liberali! "Doar mort pot scăpa de mine!"
Co-preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, este extrem de supărat pe unii membri ai fostului PDL şi ai partidului Forţa Civică care au făcut anumite aprecieri la adresa sa în spaţiul public.

Ţurcanu consideră că, prin atitudinea pe care o au anumite persoane, nu fac altceva decât să aducă un deserviciu PNL-ului.

Ţurcanu se aşteaptă ca, în fapt, co-preşedintele PNL, Cătălin Flutur, să ia atitudine faţă de colegii care îl pun într-o lumină nefavorabilă, fiind vorba în special de aluzii la situaţia şefului Consiliului Judeţean condamnat la închisoare cu suspendare pentru fals intelectual şi uz de fals.

“Plăcerea aceasta este din interiorul marelui PNL, de a crea scandalul artificial şi cu gândul că Ţurcanu poate-poate... Vreau să transmit un mesaj foarte clar şi dur şi vechiului PDL să înţeleagă că au venit în PNL să facem echipă nu să creem puciuri pe sub masă. Ţurcanu este ales preşedintele filialei PNL Botoşani şi a avut şi are susţinerea PNL la nivelul judeţului. Doar mort pot scăpa de mine. Să înţeleagă că trebuie să facă echipă în jurul meu şi să închidem acest subiect. M-am săturat. Am văzut nu ştiu ce caricatură. Nimeni nu ia nicio poziţie. De ce nu îl întrebaţi pe domnul Flutur de ce iese domnul din PDL, Monacu (n.red., Dumitru Monacu), şi face caricaturi la adresa PNL-ului, de ce iese un alt domn de la Forţa Civică şi face anumite declaraţii? Eu nu am problemă. Nu am un conflict cu nimeni, dar sunt nişte declaraţii făcute de nişte colegi de partid şi nimeni nu ia nicio poziţie. Mi se pare că sunt făcute tendenţios. Dacă au ceva să spună să spună, să nu lase pe domnii X sau Z să sară la gâtul meu, pentru că nu ajută PNL-ul", a spus Florin Ţurcanu.

Liderul PNL a ţinut să precizeze că nu are niciun conflict cu Cătălin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta