VIDEO: Echipa lui Florin Andone a fost învinsă greu de Real Madrid, 1-2: "E dureros, meritam măcar un punct"

VIDEO: Echipa lui Florin Andone a fost învinsă greu de Real Madrid, 1-2: "E dureros, meritam măcar un punct"
Florin Andone a fost titular în înfrîngerea de pe teren propriu a Cordobei în faţa lui Real Madrid din La Liga, scor 1-2.

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 3, prin penalty-ul lui Ghilas, însă Benzema a restabilit egalitatea în minutul 27. La mijlocul reprizei secunde, Florin Andone a avut cea mai mare ocazie a formaţiei sale, după ce a reuşit să trimită un lob peste Casillas, însă mingea s-a oprit în bara transversală şi madrilenii au scăpat cu faţa curată. (VEZI AICI VIDEO)

Românul a fost schimbat în minutul 80. În minutul 83, Cristiano Ronaldo a avut o ieşire nervoasă şi a fost eliminat, portughezul plecînd la vestiare mai devreme.

Cu un minut înainte de final, Real Madrid a obţinut un penalty, iar Bale a reuşit să marcheze şi să stabilească scorul final.

"Am făcut un meci bun, ne-am dorit să cîştigăm şi o puteam face, dar Real poate învinge în orice meci. Sîntem mulţumiţi de cum am muncit, am fi meritat un punct. Am avut ocazii multe, e dureros, e normal să fim supăraţi, meritam măcar un egal", a declarat Andone la finalul meciului.

Cordoba: Juan Carlos - Gunino, Pantic, Crespo, Edimar - Deivid, Rossi - Bebe, Cartabia, Ghilas - Florin Andone
Rezerve: Saizar, Fran, Garai, Abel, Lopez, Pinillos, Vico
Antrenor: M. Djukici

Real Madrid: Casillas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Khedira, James - Bale, Cristiano, Benzema
Rezerve: Navas, Arbeloa, Coentrao, Chicharito, Illarramendi, Jese, Nacho
Antrenor: C. Ancelotti

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
119

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
102

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...