SURPRIZĂ! Vezi liberalii care vor să candideze la Primăria Botoşani şi la Consiliul Judeţean!

SURPRIZĂ! Vezi liberalii care vor să candideze la Primăria Botoşani şi la Consiliul Judeţean!
Scaunul de primar al municipiului Botoşani este râvnit de nu mai puţin de cinci membri ai fostului PNL Botoşani, care şi-au exprimat deja intenţia de a candida la alegerile locale din anul 2016.

Este vorba de foştii viceprimari ai Primăriei Botoşani, Viorel Iliuţă şi Cătălina Lupaşcu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, Radu Judele, administratorul public al judeţului, şi Sorin Cornilă, preşedintele organizaţiei de tineret.

În ceea ce priveşte candidaturile pentru Consiliul Judeţean, Florin Ţurcanu nu  ştie încă dacă va candida sau nu pentru un alt mandat, pentru această funcţie arătându-se interesat în schimb deputatul Verginel Gireadă.

Co-preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, susţine că lista de potenţiali candidaţi pentru cele două funcţii va fi completată şi cu persoane din rândurile fostului PDL, urmând ca în urma unui sondaj intern să se stabilească cine intră în cursa electorală.
 
“Membrii Biroului Politic ales în 2013 şi-au expus poziţia în ceea ce priveşte mersul partidului, ce ne dorim noi de la acest partid, care este viziunea noastră şi fiecare ce îşi doreşte, administrativ şi politic. Sunt colegi care şi-au manifestat intenţia de a candida şi la Primărie şi Consiliul Judeţean. După ce vom face o analiză atentă vom ieşi cu un singur candidat care va fi aruncat într-o bătălie internă, pentru că aşa e corect. PNL-ul mare va avea nişte oameni care vor intra într-un sondaj", a spus Florin Ţurcanu. 

 

Spune-ne opinia ta