Adolescentă, in STARE GRAVA, dupa ce s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc din municipiul Botosani! FOTO

Adolescentă, in STARE GRAVA, dupa ce s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc din municipiul Botosani! FOTO
O adolescentă în vârstă de 16 ani a ajuns, în noaptea de joi spre vineri, în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul trei al unui apartament situat într-un bloc de pe strada Primăverii, din municipiul Botoşani.

Fata este în sistemul de protecţie a copilului, locuind în respectivul apartament alături de alte patru fete care sunt în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, fetele fiind supravegheate în locuinţă de un instructor de educaţie.

Din câte se pare, adolescenta de 16 ani s-a încuiat într-una dintre camere, a deschis geamul şi ar fi sarit în gol, urmând ca ancheta poliţiei să stabilească cu exactitate cum s-a intamplat totul.

Mai multe angajate de la un magazin din zonă, care tocmai plecau de la serviciu, au văzut-o pe fată când a căzut şi au sunat la 112, în scurt timp la faţa locului ajungând o ambulanţă care a transportat-o la spital.

Potrivit reprezentanţilor DGASPC copila, care este de mai mulţi ani în grija statului, a avut în trecut tentative de suicid, aceasta urmând în prezent şi un tratament, după ce în luna decembrie a fost internată şi în spital, fiind depresivă.

“Am fost înştiinţat de nefericitul eveniment. Fetele erau în permanenţă supravegheate de un instructor de educaţie, nu ştiu ce s-a întâmplat. Voi merge şi eu la spital să aflu. Chiar astăzi s-a purtat o discuţie cu fata şi nu păreau să fie probleme", ne-a declarat Dan Şlincu, directorul DGASPC Botoşani. 

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. 
Citeste si: Copila care a căzut în gol, de la etaj, a decedat!​







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
113

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
69

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
72

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...