TRAGEDIE! Şi-a pus capăt zilelor, după ce soţia l-a ameninţat că divorţează! FOTO

TRAGEDIE! Şi-a pus capăt zilelor, după ce soţia l-a ameninţat că divorţează! FOTO

Tragedie în localitatea Suliţa! Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit fără suflare, după ce s-a spânzurat în podul casei în care locuia.

Motivul care l-a împins la acest gest extrem pare să fie decizia soţiei sale de a divorţa de el.

Bărbatul, împreună cu cea cu care era căsătorit, lucrau în Italia de aproape zece ani, iar de sărbători soţia a venit  acasă pentru a vedea copii, rămaşi acasă cu bunicii. La începutul anului femeia s-a reîntors în Peninsulă, unde s-a certat cu cel cu care trăia şi i-a spus acestuia că vrea să divorţeze.

La două zile după ce femeia a revenit în Italia, bărbatul şi-a făcut bagajele şi a venit în ţară, la Suliţa, unde cei doi îşi construiseră o casă.

Luni, bărbatul de 38 de ani a venit împreună cu tatăl său la Tribunalul Botoşani pentru a vedea dacă într-adevăr femeia a băgat divorţ, după care s-au întors amândoi în Suliţa.

La o zi, văzând că fiul nu îi mai răspunde la telefon, tatăl său a mers la locuinţa acestuia dar poarta era încuiată. Miercuri a revenit şi a când a văzut că totul este la fel a mers la poliţie. Oamenii legii l-au găsit pe bărbatul de 38 de ani spânzurat, de o grindă, în podul casei.

Tatal barbatului a povestit ca femeia ar avea o relatie cu seful italian si de aceea aceasta nu se mai intelegea cu sotul.

Criminaliştii au deschis o anchetă în acest caz. 











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
229

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
298

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
427

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...