Primarul si-a donat salariul pe decembrie, pentru Revelion! "Voi ruga si consilierii locai sa doneze indemnizatia"

Primarul si-a donat salariul pe decembrie, pentru Revelion! "Voi ruga si consilierii locai sa doneze indemnizatia"
Primarul Ovidiu Portariuc a anuntat, marti, ca in noaptea dintre ani va fi continuata traditia in municipiul Botosani si va fi organizata o petrecere in strada.

Ce-i drept, evenimentul nu va fi de amploarea celor din anii anteriori, in acest an nefiind bani pentru contractarea unor artisti nationali.

La acest Revelion, atmosfera va fi intretinuta de un DJ, iar la miezul noptii va fi un foc de artificii. Petrecerea va avea loc tot pe strada Cuza Voda, unde va fi amplasata si scena.

Edilul-sef al municipiului si-a donat salariul pe luna decembrie, 3.200 de lei, si ii indeamna si pe consilierii locali sa ii urmeze exemplul, sa isi doneze indemnizatia.

“Le spun botosanenilor ca vom avea Revelion in strada in acest an. Dupa ce am vazut decizia Consiliului Local de luni, pana astazi dimineata am discutat cu colegii si am gasit pana la urma o solutie. Cred ca e nevoie sa facem noi un pas in primul rand, sa dam un exemplu, chiar daca sunt foarte putini bani. Incercam sa strangem suma necesara pentru a avea un altfel de Revelion. Botosanenii trebuie sa aiba unde sa iasa in noaptea de Revelion, sa ciocneasca un pahar cu sampanie, sa vada un foc de artificii. Ne mai trebuie aproximativ 20.000 de lei. Eu am hotarat sa donez salariul pe luna decembrie, am discutat si cu domnii viceprimari, voi ruga si consilierii locali sa isi doneze indemnizatia pe luna decembrie. Am virat si din partea firmei la care sunt actionar 2.000 de lei. Prefer, decat sa fac un concediu de 3.000 de lei patru zile in Austria, prefer sa fiu aici, alaturi de botosaneni, in seara de Revelion", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Suma necesara pentru organizarea Revelionului in strada este de 40.000 de lei, pana acum strangandu-se jumatate din bani.

 

 

Spune-ne opinia ta