Saracii orasului au venit cu masinile din Germania sa-si ia alimentele de la Uniunea Europeana! GALERIE FOTO

Saracii orasului au venit cu masinile din Germania sa-si ia alimentele de la Uniunea Europeana! GALERIE FOTO
O parte dintre "săracii" din municipiul Botosani au avut nevoie de maşini şi de taxiuri pentru a-şi duce acasă ajutoarele de la Uniunea Europeană! Dupa scandalul de ieri, de la Incubatorul de Afaceri, acolo unde beneficiarii Programului European de Ajutorare a Persoanelor Defavorizate nu si-au putut primi alimentele pentru ca tirurile nu erau descarcate, marti dimineata acestia s-au intors pentru a-si primi pachetele de la Uniunea Europeana.

Prima coada s-a format acolo unde erau eliberate bonurile de ordine, oamenii luptand cu coatele si injuraturi pentru a pune mana pe primele bonuri. Mai apoi, coada s-a mutat acolo unde erau alimentele si in cateva clipe curtea Incubatorului de Afaceri s-a umplut de masini.

Un barbat, atat de "sarac" era incat a venit sa-si ia pachetele de la Uniunea Europeana cu un Ford inmatriculat in Germania. Altii au chemat taxiurile sau chiar autoutilitare pentru ca aveau foarte multe pachete de carat.

Cateva persoane din zona au povestit ca au vazut persoane care duceau alimentele la o carciuma pentru a primi in schimb alcool.

Oamenii au primit faina alba, malai, paste fainoase, ulei, zahar, conserve din carne de porc, vita si pate de ficat, in total fiecare persoana beneficiind de 26 de kilograme de produse alimentare.

Persoanele care primesc aceste alimente sunt cele care beneficiaza de venit minim garantat, pensionarii cu pensii pana in 400 de lei, somerii inregistrati in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca si persoanele cu handicap grav si accentuat.

La nivelul municipiului Botosani sunt aproximativ 8.000 de beneficiari.
























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
104

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
34

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
56

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...