Directorul SPLAS Botosani, anchetat disciplinar!

Directorul SPLAS Botosani, anchetat disciplinar!
Haosul care s-a creat la Incubatorul de Afaceri, cu distributia pachetelor cu produse alimentare de la Uniunea Europeana l-a trimis pe directorul Serviciului Public Local de Asistenta Sociala (SPLAS), Dorin Burlacu, in Comisia de disciplina.

Viceprimarul Cosmin Andrei va coordona toata activitatea de distribuite a acestor alimente, edilul anuntand ca directorul SPLAS va fi anchetat disciplinar.

“Voi coordona personal, am o sedinta programata cu colegii mei pentru a vedea care sunt lucrurile pe care le putem face pentru ca aceasta distributie sa fie facuta intr-un mod decent. Intentionam sa mai deschidem un punct de lucru pentru distribuirea alimentelor pe strada Tudor Vladimirescu. Voi cere sprijinul Jandarmeriei, al Politiei Locale, sa impartim aceste alimente pe mai multe fronturi, sa nu mai fie aglomeratie. Domnul director va fi anchetat intr-o comisie de disciplina incepand cu anul 2015", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Distributia alimentelor ar fi trebuit sa inceapa luni dimineata, dar a fost amanata cu o zi pentru ca produsele nu erau descarcate din tiruri.

Viceprimarul Marius Buliga l-a acuzat pe directorul SPLAS ca nu a gestionat cu trebuie situatia si i-a cerut public sa isi dea demisia. 

 

Spune-ne opinia ta