Prognoza meteo pentru intervalul 22 decembrie-4 ianuarie!

Prognoza meteo pentru intervalul 22 decembrie-4 ianuarie!
In primele zile ale perioadei de prognoză, in Moldova, temperaturile vor fi în creşere treptată, caracterizând o vreme deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii decembrie, cu valori medii ale maximelor diurne de până la 11 grade şi ale minimelor nocturne de 3...4 grade.

Între 25 şi 28 decembrie regimul termic va marca o scădere accentuată, de aproximativ 10 grade, astfel încât la sfârşitul primei săptămâni de prognoză vor fi temperaturi maxime de 0 grade şi minime de -7 grade, în medie. 

Între 29 decembrie şi 4 ianuarie nu vor fi oscilaţii semnificative ale temperaturii aerului, care va avea valori diurne situate între 0 şi 3 grade şi valori nocturne de -5...-4 grade Celsius, apropiate de normele climatologice ale perioadei.

Probabilitatea pentru precipitaţii locale, predominant ninsori, va fi ridicată între 29 decembrie şi 4 ianuarie, iar în celelalte zile ale intervalului de prognoză numai izolat şi trecător vor fi ploi slabe sau lapovită, mai ales pe 22 şi 26 decembrie. 

PROGNOZA pentru toate regiunile!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
164

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
32

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
239

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...