Femeia care a decedat intr-un incendiu a refuzat sa fie salvata!

Femeia care a decedat intr-un incendiu a refuzat sa fie salvata!
Femeia in varsta de 67 de ani care a decedat, duminica, intr-un incendiu ar fi refuzat sa fie salvata de cel cu care traia.

Cei doi locuiau intr-o anexa lipita de casa fratelui vitreg al femeii in satul Talpa, comuna Blandesti. Duminica, in jurul amiezii, intr-una dintre incaperi a izbucnit un incendiu.

Barbatul a insistat ca femeia sa iasa din cladire, insa aceasta a refuzat. In incercarea de a o salva, barbatul in varsta de 72 de ani a suferit  arsuri pe maini, fata si cap, fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Botosani de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta. 

Solicitati sa intervina, pompierii botosaneni s-au deplasat la fata locului cu doua autospeciale cu apa si spuma. La sosirea garzii de interventie, ardeau bunurile din doua camere.  
 
Întrucât existau informaţii că proprietara nu a vrut să iasă din locuinta, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Aceasta a fost descoperită decedată pe patul din dormitor. 
 
Cauza probabila a incendiului este actiunea intentionata.

Vezi si TRAGEDIE la Talpa! O femeie a murit intr-un incendiu, iar un barbat a suferit arsuri grave! FOTO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
802

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
252

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
218

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...