TRAGEDIE la Talpa! O femeie a murit intr-un incendiu, iar un barbat a suferit arsuri grave! FOTO

TRAGEDIE la Talpa! O femeie a murit intr-un incendiu, iar un barbat a suferit arsuri grave! FOTO
Sarbatori indoliate pentru o familie din satul Talpa, comuna Blandesti! O femeie in varsta de 67 de ani si-a pierdut viata, duminica, intr-un incendiu, iar un barbat de 70 de ani a suferit arsuri grave pe corp, fiind transportat la spital pentru ingrijiri. 

Casa in care cei doi locuiau a fost cuprinsa de flacari in jurul amiezii, vecinii sarind in ajutorul acestora cand au vazut flacarile.

Barbatul a incercat sa o salveze pe cea alaturi de care traia si a intrat in bucataria de unde se pare ca a izbucnit incendiul, dar a iesit din cauza flacarilor puternice.

O ambulanta l-a transportat pe barbat la spital pentru ingrijiri, in timp ce pompierii sositi la fata locului au reusit sa stinga incendiul inainte ca acesta sa cuprinda intreaga casa. Femeia a fost gasita decedata intr-una dintre incaperi.

Angajatii Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta urmeaza sa stabileasca care a fost cauza izbucnirii acestui incendiu. 










 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
20

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...

5 cadre didactice dintr-o localitate din Botoșani s-au specializat în tehnici didactice moderne în Finlanda (Foto)

astăzi, 18:33
197

În perioada 17 – 23.03.2024, 5 cadre didactice de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Unteni, judetul Botosani, au participat la cursuri de perfectionare organizate de Asociatia Edu2Grow in Finland...

Amenzi de zeci de mii de lei și 10 permise confiscate de polițiști la Botoșani!

astăzi, 17:56
54

 În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jand...