Darabanean implicat intr-un accident mortal, la Targu Frumos!

Darabanean implicat intr-un accident mortal, la Targu Frumos!
Un barbat din Darabani a fost ranit, iar un tanar de 23 de ani si-a pierdut viata, dupa ce masinile pe care cei doi le conduceau s-au ciocnit in orasul Targu Frumos. 

Accidentul a avut loc duminica dimineata, in jurul orei 04.30.

Potrivit IPJ Iasi, A. Lucian, de 23 de ani, din oraş Tg. Frumos, jud. Iaşi, în jurul orei 04:20, a condus un autoturism pe strada Petru Rareş din localitate, în direcţia Iaşi-Botoşani,iar la un moment dat a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de  P. Florin, de 37 de ani, din oraş Darabani, jud. Botoşani.

În urma coliziunii a rezultat decesul tanarului de 23 de ani, precum şi rănirea uşoară a lui P. Florin care a fost diagnosticat la Centrul de Primire Urgenţe Tg. Frumos cu “escoriaţii piramidă nazală , refuzând internarea.

Conducătorul auto P. Florin a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero şi, conform procedurilor, s-au recoltat probe biologice de sânge.

Cercetările continuă  pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. În cauză este întocmit dosar penal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
612

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
130

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
83

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...