Castigatorii tombolei „Vecin bun cu Casa Painii”, in vizita la fabrica de paine-FOTO

Castigatorii tombolei „Vecin bun cu Casa Painii”, in vizita la fabrica de paine-FOTO
Fabrica Casa Painii a avut sambata oaspeti de seama, castigatorii Tombolei "Vecin bun cu Casa Painii" avand ocazia sa faca un tur pentru a vedea unde si mai ales cum se prepara painea si o parte dintre produsele de patiserie pe care le cumpara zi de zi.

Gazda le-a fost chiar patronul de la Casa Painii, Florian Moruzi, care le-a prezentat vizitatorilor tehnologia de ultima generatie si intreg procesul de productie al produselor care se gasesc in magazinele Casa Painii si care ajung pe mesele tot mai multor botosaneni.


Dupa ce au vizitat fabrica, castigatorii tombolei au semnat conventiile de premiere, acestia urmand a primi gratis, timp de un an de zile, paine, produse de patiserie si cofetarie.

Premiile castigate de la Casa Painii sunt cel mai frumos cadou pe care si-l puteau dori de sarbatori participantii la tombola.



"E primul premiu pe care il castig. Un an de zile paine ca sa nu dai bani este o economie. Pana acum mai mult am cumparat produse de patiserie. Au produse foarte bune si ieftine", a spus Aurica Morosanu.

"Eu am castigat produse de patiserie pentru un an de zile. Sunt client fidel si cumpar inca de cand s-a deschis Casa Painii. Imi prind foarte bine aceste produse, pentru familie, nepotele", a spus si Petre Fandache

"Cumpar foarte des, pentru ca stau foarte aproape de Casa Dulce. Produsele sunt foarte ieftine si mai ales foarte bune", a spus si Cristina Vasiliu.

In magazinele Casa Painii se gasesc in continuare carduri "Vecin bun cu Casa Painii".

"E o actiune de marketing prin care am distribuit 6.000 de carduri intr-un termen foarte scurt si mai sunt inca 4.000 de carduri in magazine la dispozitie pentru cei care doresc ulterior sa obtina cardul de reduceri de 10%. Suntem toti astazi aici, la fabrica, pentru ca se inscrie intr-o actiune de transparenta totala a fabricii Casa Painii fata de consumatorii nostri. Am vrut sa existe un feedback si vizavi de locul de productie nu numai fata de locurile de consum, adica magazinele Casa Painii de unde isi procura produsele", a mentionat Forian Moruzi.

Castigatorii tombolei, rezultati in urma extragerii desfasurate in data de 17 decembrie, la sediul fabricii, în urma cumpărăturilor efectuate cu cardul de reducere 10 % "Vecin bun cu Casa Pâinii" sunt urmatorii:

Magazin Casa Dulce:

Purici Mihai – patiserie
Iacob Gheorghe – pâine
Drețcanu Doina – cofetărie

Magazin Mall:

Miron Emil Gheorghe – patiserie
Moroșanu Aurica – pâine
Cojocaru Ramona – cofetărie

Capat 1:

Rotaru Mariana - patiserie
Dascălu Maria – pâine
Listari Camelia – cofetărie

Magazin Bucovina

Fandache Petrea – patiserie
Pușcașu Doinița – pâine
Vasiliu Cristina - cofetărie






















 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
26

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
182

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...