Dotari noi pentru ISU Botosani

Dotari noi pentru ISU Botosani
Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Botosani are in dotare, de vineri, o noua senilata pentru interventii pe timp de iarna.

Utilajul a fost achizitionat in cadrul Programului Operational Sectorial 2007-2013, fiind al doilea utilaj de acest tip din dotarea ISU Botosani.

“Cu bucurie, colegii mei au receptionat la Iasi inca un complet de interventie pntru situatii de urgenta. Este vorba de autovehicul UTV senilat, cu platforma si masina de tractiune pentru interventii in conditii de iarna", a precizat col. Radu Anton, seful ISU Botosani.

In luna ianuarie, pompierii botosaneni vor primi si prima autospeciala de functionare multipla, cu dispozitiv de autofreza, camion si cisterna de apa.

“Tot pana la sfarsitul lunii vom face receptia la o autospeciala pentru transport victime multiple cu patru locuri pe targa sau 16 locuri in varianta pe scaune, cu acces in teren framantat si cu zapada.Este un lucru deosebit ca ne creste capacitatea de interventie in situatii de urgenta", a mai spus seful ISU.

 

Spune-ne opinia ta