ACCIDENT: Patru masini DISTRUSE si doua victime, la Hudum! FOTO, VIDEO

ACCIDENT: Patru masini DISTRUSE si doua victime, la Hudum! FOTO, VIDEO

Un accident de circulatie ce se putea termina tragic a avut loc, vineri seara, pe drumul Botosani - Suceava, la iesire din localitatea Hudum.

Soferul unui autoturism Golf III, Gheorghe Fediuc (52 de ani), se deplasa dinspre Suceava catre Botosani, iar inainte de succesiunea de curbe de la Hudum, acesta a inceput sa circule sinuos pe sosea, a patruns pe contrasens, a acrosat in prima faza o masina Dacia Logan, s-a izbit apoi intr-un autoturism Honda Acord, dupa care a intrat frontal intr-un al treilea autovehicul, VW Golf IV, care cicula in spatele primelor doua masini.

In urma impactului, autoturismul Golf III s-a rasucit pe sosea, ajunagand cu fata catre Suceava, in timp ce celalalt Golf IV a ajuns in sant.

Soferul vinovat de producerea accidentului a fost ranit destul de grav, iar din spusele martorilor acesta era sub influenta bauturilor alcoolice. El a fost transportat cu o ambulanta la spital, tot acolo ajungand si soferul celuilalt VW.

Gheoghe Fediuc, soferul vinovat de producerea accidentului, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice la spital.

 


















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
363

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
110

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
332

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...