Trofeul NEXT STAR a ajuns la Botosani! Isabela Pamparău a castigat a patra editie - VIDEO

Trofeul NEXT STAR a ajuns la Botosani! Isabela Pamparău a castigat a patra editie - VIDEO

   nextstar.a1.ro

Forţă. Emoţie. Atitudine. Voce. Trăire. O ţară întreagă în picioare! Botosaneanca Isabela Pamparau a castigat cea de-a patra editie a emisiunii NEXT STAR de la Antena 1.

Artista din Botosani a interpretat incredibil "Chandelier", hitul semnat de Sia, şi i-a uimit pe juraţi.

"Nu credeam că există vreo persoană, în afara originalului, care să poată cânta PERFECT piesa asta. Acum ştiu că există", a spus Connect-R după momentul senzaţional al copilei de 12 ani din Botoşani.


Isabela a fost cea de-a doua concurenta care a prins biletul in marea finala pe ultima suta de metri, fiind aleasa de jurati sa mearga in finala, chiar daca nu a castigat editia in care a participat. In acea editie, Lora, Pepe, Maria Carneci si Vasile Muraru au solicitat organizatorilor sa schimbe regulamentul pentru ca au fost mai multi copii buni.

Isabela are 12 ani si este pragatita de prof. Oana Puscasu, facand parte din Grupul "Cheia Sol". 

Ea va primi din partea NEXT STAR 20.000 de euro, dar si o excursie la Paris.


 
"Isabela practic a fost salvata de noi. Este pentru prima data cand reusim sa salvam alti copii. Ceva s-a trezit in ea, cand ai o sansa, sa nu o pierzi", a spus Lora la finalul show-ului.

"Era normal sa castige ea pentru ca are niste calitati deosebite", a spus si Vasile Muraru.

"In momentul cand a intrat pe scena si a inceput sa cante, in mintea mea mi-am spus: De ce ai ales Sia?. Noi muzicantii stim cine este Sia. Ea preda canto la artistii mari de afara. E o tipa de aproape 50 de ani care face ce vrea cu vocea ei. De ce ti-ai ales tu mai copila Sia? Dar cand am vazut-o in ce fel si-a asumat aceasta piesa, mi-am spus ca nu cred ca poate altcineva sa o bata pe Isabela", a precizat si Connect'R.






 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Foto&video: Antena 1
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
500

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
202

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
156

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...