În acest week-end la Uvertura Mall!

În acest week-end la Uvertura Mall!
În perioada 19-21 decembrie vor avea loc la Uvertura Mall evenimente adresate botoșănenilor de toate vârstele.

Christmas Fashion Show

Vineri, 19 decembrie 2014, începând cu orele 19:00 la etajul patru al Uvertura Mall, va avea loc o prezentare de modă de excepție cu tematica Sărbătorilor de iarnă. Veți avea parte de prezentarea unor colecții moderne, elegante, casual, smart casual sau office, colecții aparținând brandurilor: Kenvelo, Lee Cooper, Eponge, Steilmann, COAX, Mondex, Essenza, Massimo by CC, Old school, Sense și Le Boutique.

Vor defila 13 manechine PAG, care vă vor încânta prin atitudine și coregrafii impresionante.

Momentele de fashion vor fi alternate de cele de dans, copii și tinerii de la clubul de dans sportiv Club MODAS vor fi prezenți pentru a crea o atmosfera de gratie și sărbatoare.

HORN QUARTET

Sâmbătă, 20 decembrie, începând cu ora 11:30 la etajul patru al Uvertura Mall, va avea loc evenimentul HORN QUARTET, un extraordinar recital susținut de Petrea Gisca, Catalin GRIEROSU, Mihai SIRBU si Constantin CRETU. Repertoriu: polci, colinde, valsuri, piese de mare popularitate.

Participarea la concert este gratuită.

Evenimentul continuă seria colaborărilor dintre cel mai mare centru comercial din Botoșani și Filarmonica de Stat Botoșani.
 

Clubul Unik Dance

Sâmbătă, 20 decembrie, începând cu ora 13:00, la etajul patru al Uvertura Mall se va desfășura seria de momente artistice adunate sub îndrumarea Clubul Unik Dance.

zeci de copii și tineri făcând parte din filialele de dans ale clubului din Botoșani, Dolhasca, Pomârla, Dersca, Mihălășeni, Ripiceni, Săveni și Manoleasa vor încântat publicul cu dansuri sportive.

Spectacolul va începe la ora 13:00 și se va desfășura pe parcursul a trei ore, timp în care formațiile de dans vor crea o atmosferă unică. Uvertura Mall continuă astfel o serie lungă de evenimente artistice dedicate copiilor și tinerilor. Aceste evenimente au la bază dorința de a promova tinerii artiști din județul Botoșani și totodată dorința de a oferi publicului botoșănean ocazia să-și cunoască artiștii.

 Vis de Artist

Sâmbătă, 20 decembrie, începând cu ora 16:00 la etajul patru al Uvertura Mall, vor avea loc momente artistice și culturale susținute de Asociația culturală Vis de Artist.

 Școala lui Gufi

Sâmbătă, 20 decembrie, începând cu ora 19:00 la etajul patru al Uvertura Mall, va avea loc spectacolul ''Scoala lui Gufi dupa Tara lui Gufi de Matei Vișniec, reprezentație oferită de Atelierul de teatru.

Intrarea este LIBERĂ pentru toţi doritorii de toate vârstele.

@Atelierul de Teatru - trupa Colegiului Național “Mihai Eminescu Botoșani, participă constant la nenumărate festivaluri și concursuri naționale. Au un cv impresionant cu un parcurs de peste 18 ani și rezultate de excepție. Toate spectacolele tupei sunt apreciate de către importanți oameni de teatru ai momentului, în 2014 participând la marile evenimente de gen ce au avut loc în toată țara, culminând cu prezența în Festivalul Național de Teatru București, urmare a unei experiențe oferită de către Ideo Ideis – festival de teatru tânăr.

 Cursuri gratuite de karate pentru copii

Duminică, 14 decembrie 2014, între ore 11:00 - 12:00 la etajul patru al Uvertura Mall, va avea loc un curs gratuit de karate pentru copii, unde sunt invitați toți copii dornici de mișcare și distracție.

Între orele 12:00 - 14:00 la etajul patru al Uvertura Mall, celebrii Mikey şi Minnie Mouse vor fi alături de toţi prichindeii cu chef de joacă.

 Roata Norocului

Începând cu 14 decembrie 2014 Uvertura Mall  invită botoșănenii să participe la tombola Roata Norocului extragerile vor va avea loc  intre orele 10:00-14:00, la etajul patru al Uvertura Mall, si pot participa persoanele care cumpara de peste 50 de lei din oricare dintre magazinele Uvertura Mall, pe baza bonului de cumparaturi.

Botoșănenii pot câștiga vouchere de la magazinele Lee Cooper, Kenvelo, Eponge, Coax și Sense ori ore gratuite de biliard ori o sticlă de Coca Cola.

 Ziua Minorităților la Uvertura Mall

Duminică, 21 decembrie 2014, începând cu ora 12:00, la etajul patru a Uvertura Mall, va avea loc evenimentul Ziua Minorităților la Uvertura, eveniment în parteneriat cu Asociația Partida Romilor “Pro-Europa
, filiala Botoșani.

Evenimentul va marca Ziua Minorităților Naționale printr-o serie de activități artistice susținute de copii de etnie romă, acest eveniment fiind filmat de postul de televiziune Național TV, în cadrul emisiunii Și eu sunt român.

Christmas Dance Show - ediția a II-a

Duminică, 21 decembrie 2014, începând cu ora 18:00, la etajul patru a Uvertura Mall, Scoala de dans G-Power va invita la un spectacol de dans organizat special pentru toate varstele si pentru toate gusturile, dansurile vor fi in ton cu spiritul Craciunului.

Se va organiza cel mai mare flash mob de Craciun si vor fi prezenti peste 100 de dansatori, aproximativ 14 trupe, prezentator fiind chiar Mos Craciun!

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
25

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
104

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1113

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....