Tânăr din Botoșani în arest, după ce a bătut o femeie și i-a furat telefonul!

Tânăr din Botoșani în arest, după ce a bătut o femeie și i-a furat telefonul!
Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Botoșani, a ajuns în arestul Poliției după ce a tâlhărit o femeie.

La data de 22 octombrie, ora 21.00, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de  o tânără de 26 ani, din localitate, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa prin parcul Alexandru Sahia, a fost acostată de un tânăr care a lovit-o și a deposedat-o de telefonul mobil, ulterior fugind. Valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ 800 lei.

După două luni, în urma desfăşurării activităţilor investigative şi a continuării verificărilor a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 20 de ani, din com. George Enescu, jud. Botoșani.

În urma activităților specifice efectuate, s-a stabilit că acesta a vândut telefonul mobil sustras de la victimă pe raza mun. Dorohoi, jud. Botoșani în luna noiembrie 2014. A fost recuperat integral prejudiciul creat prin infracțiune.

S-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore a suspectului, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

 

 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
122

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
718

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
245

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...