Titlul de MISS MOLDOVA 2014 a ramas la Botosani! Castigatoarea a primit coronita de la Bianca Dragusanu! FOTO

Titlul de MISS MOLDOVA 2014 a ramas la Botosani! Castigatoarea a primit coronita de la Bianca Dragusanu! FOTO
Gala SUPERMODELS 2014, care a inceput in jurul orei 20:30, si-a desemnat cea mai frumoasa concurenta dupa mai bine de 5 ore.

Titlul de MISS MOLDOVA 2014 a ajuns la botosaneanca Malina Alexandru, in varsta de 17 ani. Ea a primit coronita de la Bianca Dragusanu, care a urcat pe scena sa o felicite.

Denisa Vieru din Piatra Neamt a castigat MISS SPORT 2014, iar Irina Rotari din Republica Moldova a castigat MISS BIKINI 2014. MISS POPULARITATE a ajuns la Alexandra Iliuta, iar titlul de MISS SUPERMODEL a fost castigat de Alexandra Olar.

Presedintele echipei FC Botosani, Cornel Sfaiter, si capitanul Florin Acsinte i-au acordat titlul de MISS FOTBAL 2014 concurentei Andreea Huduman.

Toate castigatoarele au primit excursii la mare gratuite din partea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Botosani.
















 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
20

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
169

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
55

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...