Un consilier local cere ca postul de director de la Spitalul de Recuperare să fie scos la concurs. "De ce trebuie să vă băgați?"

Un consilier local cere ca postul de director de la Spitalul de Recuperare să fie scos la concurs. "De ce trebuie să vă băgați?"
Un consilier local vrea ca postul de manager de la Spitalul de Recuperare Sf. Gheorghe să fie ocupat prin concurs.

Gheorghe Iavorenciuc a spus în ultima ședință ordinară de Consiliu Local că actualul director al spitalului,Gabriela Varzari, are două mandate de interimar, și deși Consiliul de Administrație a decis scoaterea postului la concurs, acest lucru nu se întâmplă.

“Primarul zice că da, vă rog să organizați concurs, dar vine un domn și spune că nu este adevărat și că acest concurs trebuie amânat până în luna iunie. De ce trebuie să vă băgați și de ce nu lăsați Consiliul de Administrație să lucreze? De ce nu lăsați un sistem democratic?", i-a spus Iavorenciuc viceprimarului Cosmin Andrei.

În replică, edilul i-a spus consilierului local că au fost “vicii de procedură" și din acest motiv nu a fost încă organizat acest concurs la Spitalul de Recuperare.

Dacă Consiliul de Administrație de acolo îmi va răspunde la întrebări și toate lucrurile sunt clarificate și legale în cel mai transparent mod posibil, vă asigur că acest concurs va fi organizat", a spus Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
28

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
115

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
14

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...