Gelu Graur merge mai departe la Vocea României!

Gelu Graur merge mai departe la Vocea României!
Botoșăneanul Gelu Graur a mai făcut un pas, vineri seara, spre obținerea titlului de “Vocea României".

Penultimul concurent din ultima serie de patru concurenți a galelor live de vineri, Gelu a fost votat de public să continue competiția de la Pro TV.

La auzul anunțului că va merge mai departe, botoșăneanul a căzut în genunchi și plin de emoție a mulțumit pentru susținere.

Gelu Graur a interpretat în Galele live melodia Purple Rain, a lui Prince, stilul său de interpretare fiind remarcat de către antrenori.

“Mi se pare că, câteodată, vrem, și este o chestie care se întâmplă cu noi toți, vrem foarte mult de la piese. Mi se pare că tu ai vrut mult prea mult de la piesa asta și mi s-a părut că încercarea de a fraza altfel nu a fost tocmai inspirată pentru că frazarea lui Prince este extraordinară și că în ciuda faptului că tu ai o voce foarte rock și ai cântat foarte rock pe pieasa asta, faptul că s-au lungit multe vocale și s-a cântat mult mi s-a părut mult mai pop. Dar vocea ta e clar că și din această piesă răzbate. E o voce extraordinară", a remarcat Tudor Chirilă.

“Mi-ai plăcut cum ai trăit tot momentul. Este o piesă de o mare anvergură. Tu ai cântat-o în stilul tău de graur dar ai fost un pic contractat la un moment dat. E normal, sunt emoții și tu vii dintr-o meserie care e total opusă cumva scenei. Te felicit pentru evoluția ta în concurs și pentru faptul că ai reușit să faci în seara asta un pas înainte", a spus Loredana.

“Mie îmi place foarte mult cum trăiește Gelu piesa asta. A insistat foarte tare să o cânte și mie mi s-a părut o alegere foarte potrivită pentru el. El o cântă în stilul lui pentru că simte într-un mare fel după părerea mea. El nu ar trebui să fie polițist, nu ar trebui să plece în Congo, el ar trebui ținut aici în România, la Vocea României, și mai departe ca și artist în România. , a spus și Smiley.
 


Gelu a fost susținut în permanență din public de soția și fetița sa, la finalul interpretării melodiei spunând că este extrem de emoționat pentru că persoanele dragi lui îi sunt aproape.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
4

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
311

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
223

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...