Terasa barului primarului din Dângeni, incendiată! Vezi ce mesaj are pentru incendiatori!

Terasa barului primarului din Dângeni, incendiată! Vezi ce mesaj are pentru incendiatori!
Acoperişul unei terase de pe raza comunei Dângeni, ce aparține primarului Cătălin Rotundu, a fost distrus parţial într-un incendiu izbucnit joi seară.

Proprietarii localului au cerut ajutorul pompierilor îngrijoraţi că flăcările s-ar putea extinde şi la bar. Apelul a fost înregistrat la ora 21.00.

Spre locul indicat s-au deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti, dar şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dângeni.

Incendiul a fost stins în mai puţin de jumătate de oră. Au ars cca. 20 m .p. din acoperişul terasei, pagubele fiind estimate la aproximativ 2.000 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 150.000 lei.

Cauza probabilă de incendiu o constituie folosirea intenţionată a sursei de aprindere. Cazul a fost preluat de către poliţişti.


"Doresc sa aduc la cunostinta celor care procedeaza la actiuni de intimidare si razbunare, ca planul meu si al comunei este de intrare in normalitate si legalitate , chiar daca unii au inteles ca a venit momentul sa se termine cu Rotundu si au inceput iarasi sa-mi incendieze proprietatea. Domnilor: Cunosc faptul ca va este greu si timp de 20 ani ati facut ce ati vrut si cum ati vrut cu terenurile si cladirile din domeniul public, dar acum a venit vremea sa se si plateasca impozitele si taxele locale. Transmit celor care mi-au dat foc aseara ca : - Legea trebuie respectata de toti si inclusiv de mine ! De aceea, recomand sa intrati in legalitate conform adreselor pe care le-ati primit si nu in sedinte de mafie locala, lucru care nu va aduce sevicii avantajoase nici dv. si cu atat mai putin Comunei ! Rusine ! ! ! Nu intelegeti nimic !!!!", a spus primarul din Dângeni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
72

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
520

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
178

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...