În acest weekend la Uvertura Mall

În acest weekend la Uvertura Mall
Sâmbătă şi duminică, 20 şi 21 septembrie, vor avea loc la Uvertura Mall trei evenimente adresate botoșănenilor de toate vârstele.

Emisiunea pentru copii "Cheia Sol"

Sâmbătă, 20 septembrie, începând cu ora 11:00, la etajul patru al Uvertura Mall vor avea loc filmările emisiunii "Cheia Sol" la care sunt așteptați să participe toți copiii talentați din Botoșani. Va fi un spectacol cu public, adresat copiilor de toate vârstele, dar și adulților cu suflet de copil.

"Divertisment de toamnă" – un extraordinar microrecital susținut de "STRETTO-band"

Sâmbătă, 20 septembrie, începând cu ora 18:00, la etajul patru al Uvertura Mall va avea loc evenimentul "Divertisment de toamnă", un extraordinar microrecital susținut de "STRETTO-band".
Membrii formației, Sabin Baluș, Petronela Scripcariu, Iuliana Ariciuc, Sebastian Baluș și Daniel Boghian au pregătit pentru botoșăneni lucrări de divertisment simfonic, muzică din filme și muzică pop.
Participarea la concert este gratuită. Evenimentul continuă seria colaborărilor dintre cel mai mare centru comercial din Botoșani și Filarmonica de Stat Botoșani.

"Ziua Cooperării Europene – Spectacol de muzică și dans"

Duminică, 21 septembrie, începând cu ora 18:00, la etajul patru al Uvertura Mall va avea loc un eveniment dedicat Zilei Cooperării Europene urmat de un spectacol de muzică și dans, invitați speciali: Orchestra Mugurelul a Clubului Copiilor Dorohoi, sub conducerea lui Marcel Dupu.
Scopul campaniei este de a comunica publicului larg realizările cooperării teritoriale europene. Evenimentele locale arată modul în care proiectele transfrontaliere, transnaționale și interregionale reduc obstacolele și diferențele, și în același timp conduc la creșterea eficienței comunicării culturale între regiunile europene. Toate aceste inițiative finanțate de Uniunea Europeană au contribuit la îmbunătățirea vieții oamenilor de-a lungul multor frontiere din Europa și mai departe.

Comunicat de presa

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
102

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
59

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
59

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...